Vâlcean reținut la Târgu Jiu după o bătaie în trafic.

/

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea, și un altul de 23 de ani, din orașul Rovinari, au fost reținuți la Târgu Jiu după o șicanare în trafic ce s-a lăsat cu bătaie. Incidentul a avut loc duminică, 27 iunie 2021, iar azi vâlceanul și gorjeanul vor fi duși în fața procurorilor, ei fiind acuzați de loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

“La data de 27 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un tânăr de 23 de ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că a avut o șicanare în trafic, cu conducătorul unui autoturism, care l-a amenințat cu un obiect înțepător – tăietor.
La fata locului s-au deplasat polițiștii, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că pe raza municipiului Târgu Jiu a avut loc un conflict spontan între doi conducători auto, respectiv un bărbat de 26 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea și o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la acordarea priorității de trecere.
Ulterior, din autoturismul condus de tânără, a coborât un tânăr de 23 de ani, care a avut un conflict verbal cu conducătorul auto de 26 de ani și ar fi fost agresat fizic către acesta.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.
A fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi tineri de 26 și 23 de ani, din comuna Livezile, județul Vâlcea și orașul Rovinari, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
În cursul zilei de mâine, tinerii reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, a transmis IPJ Gorj.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like