Vâlceni răniți într-un accident pe DN 14, la Sibiu. Șoferul consumase alcool…

/

Doi minori și un adult din județul Vâlcea au fost răniți într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață de marți, 7 februarie 2023, pe DN 14, la intrarea în localitatea Slimnic, județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sibiu – Mediaș, la intrarea în localitatea Slimnic, un bărbat în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor doi pasageri minori, în vârstă de 10, respectiv 17 ani, toți fiind transportați la spital conștienți. Ocupanții mașinii sunt din județul Vâlcea. Adolescentul de 17 ani a suferit un traumatism la picior, în timp ce copilul de 10 ani a suferit un traumatism cranio-facial.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

loading...

You May Also Like