FOTO/VIDEO. ACCIDENT MORTAL pe VALEA OLTULUI. Două TIR-uri au intrat în coliziune frontală (UPDATE)

/

UPDATE 12.50: Traficul a fost deblocat total.


UPDATE 10.50: Se circulă alternativ, este blocat sensul Sibiu-Vâlcea.

UPDATE 2: Și cel de-al doilea șofer implicat în accidentul de la Proieni a decedat. Trebuie precizat că în zona unde s-a produs accidentul se turnase asflat recent, însă nu s-au trasat marcajele, spun autoritățile, “din cauza temperaturii scăzute”.

UPDATE: Șoferul decedat este cel de naționalitate turcă. El a fost găsit prin între fiarele cabinei fără semne vitale, cadrele medicale ajunse la fața locului declarând decesul. Celelalte două victime sunt un bărbat și o femeie din România. Bărbatul a fost preluat conștient și transportat la UPU Vâlcea, în timp ce femeia a fost expulzată prin parbriz. Aceasta a fost găsită inconștientă, dar cu semne vitale și a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Vâlcea.

Tragedie în această dimineață de luni, 11 aprilie 2022, pe DN 7, în județul Vâlcea. Un bărbat a murit, iar alte două persoane sunt rănite grav în urma unui accident rutier cumplit.

Potrivit IPJ Vâlcea, din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în timp ce conducea un TIR pe DN7, în localitatea Proeni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt TIR care se deplasa pe sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a altor 2 persoane.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat victimele la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Unul dintre camioane transporta muștar, iar celălalt era plic cu semințe de floarea soarelui.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul este blocat total.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like