VIDEO. Jandarmii au dat iama într-un bar din Băbeni. S-a lăsat cu amenzi!

Jandarmii vâlceni au amendat nu mai puțin de 9 persoane care-și făceau veacul într-un bar din orașul Băbeni și care nu respectau măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Incidentul a avut loc in data de 7 decembrie 2020, în jurul orei 19.30.


“Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pe raza oraşului Băbeni, a auzit gălăgie din interiorul unui bar, moment în care au intrat să vadă despre ce este vorba.

În ciuda faptului că angajata localului ştia că în această perioadă clienţii nu au voie să consume sucuri şi băuturi alcoolice în interiorul localului, aceasta a decis totuşi să îi lase. Mai mult de atât, majoritatea clienţilor nu purtau nici masca de protecţie, atât de importantă pentru sănătatea noastră şi a celor din jur.

Astfel, în urma interceptărilor şi legitimărilor, 9 persoane cu vârste curpinse între 18-45 ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de  4.500 lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare impuse în contextul actual” – precizează Jandarmeria Vâlcea.


loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like