VIDEO. Un șofer din Sibiu a pus în pericol pietonii în centrul Râmnicului

/

În data de 07 februarie 2019, în jurul orei 18.35, poliţiştii locali ai dispeceratului Direcţiei Poliţiei Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea au observat prin intermediul sistemului de supraveghere şi monitorizare a municipiului un autoturism cu numerede Sibiu care a intrat pe banda destinată taximetriştilor din cadrul staţiei situată pe strada Ştirbei Vodă, în vecinătatea Complexul Winmarkt. Ajuns pe trecerea de pietoni, acesta a încercat în repetate rânduri să treacă peste bila montată ca mijloc de siguranţă pentru trecători, manevrele fiind făcute printre numeroşii pietoni de la acea oră de vârf, pe care i-a pus într-un real pericol.
Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit banda destinată taximetrelor prin încălcarea stâlpişorilor delimitatori.
Operatorii dispeceri au direcţionat imediat echipajul mobil al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie, care a identificat conducătorul auto, acesta fiind sancţionat pentru faptele comise, conform prevederilor legale în vigoare.

Biroul de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

 

Imagini: Poliția Locală Râmnicu Vâlcea

loading...

You May Also Like