VIDEO – VÂLCEA. Bătrân accidentat de o șoferiță care a părăsit locul faptei

Atitudine incredibilă a unei șoferițe care a lovit un pieton la Păușești Măglași și nu s-a sinchisit să oprească. Nepăsătoare, femeia și-a continuat drumul, fără să-l întrebe pe bătrân dacă este rănit sau nu. Acum, șoferița de 62 de ani, din Călimănești, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

“La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați verbal de un bărbat de 82 de ani, din comuna Păușești-Măglași, cu privire la faptul că acesta a fost victima unui eveniment rutier.

În fapt, la data de 02 noiembrie a.c., în timp ce se deplasa în calitate de pieton a fost lovit de partea din spate a unui autoturism, al cărui conducător efectua manevra de mers înapoi, ulterior autoturismul și-a continuat deplasarea.

Bătrânul a fost transportat la o unitate spitalicească în vedere efectuării de investigații medicale, nefiind necesară internarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști aceștia au identificat autoturismul cât și conducătorul acestuia, respectiv o femeie de 62 de ani, din orașul Călimănești” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

You May Also Like