VIOLENŢĂ într-o comună din VÂLCEA. Mamă şi copil, bătuţi cu bestialitate

Instanţa i-a interzis să se apropie de familia sa din cauza violenţelor la care-şi supunea soţia şi copilul. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din comuna Lăcusteni, judeţul Vâlcea, care însă nu a dat doi bani pe decizia magistraţilor şi a dat buzna în casă peste familia sa, lovindu-şi cu bestialitate nevasta şi fiul. Incidentul a avut loc în data de 26 iulie 2020, în jurul orei 16.00. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

“Bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, lovind-o cu pumnii și picioarele. De asemenea, bărbatul și-ar fi lovit, cu cotul în nas, și fiul minor, în timp ce acesta intervenise între părinții lui. 

Polițiștii l-au găsit pe bărbat la locuința comună a celor doi soți, în pofida faptului că, față de acesta,instanța de judecată a emis un ordin de protecție, prin care i se interzicea să se apropie de membrii familiei sale. 

La fața locului s-a deplasat și o ambulață pentru acordarea de îngrijiri medicale, nu a fost, însă, nevoie de transportarea vreunei persoane la spital” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like