AVERTIZARE METEO: Vin vijeliile în toată ţara!

În intervalul 02 septembrie, ora 18.00 – 04 septembrie, ora 18.00, meteorologii anunţă că vom avea parte de instabilitate atmosferică care se va accentua treptat în majoritatea zonelor din România, începând din vest. Sunt aşteptate averse torenţiiale şi descărcări electrice frecvente, dar şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

“În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala la început în jumătatea de vest a ţării, iar din după-amiaza zilei de duminică, 3 septembrie în special în sud, centru şi nord-est. 

Pe parcursul zilei de luni 4 septembrie, va ploua mai ales în jumătatea de nord a teritoriului.  La sfârşitul acestei săptămâni vremea se va menţine călduroasă în regiunile sudice şi estice, sâmbătă urmând a se înregistra frecvent maxime termice de 32…34 de grade, în timp ce în rest temperaturile vor scădea treptat. Luni, răcirea vremii va continua şi va cuprinde toată ţara” – precizează ANM.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.