Handbalul vâlcean va fi reprezentat în campionat de SCM Râmnicu Vâlcea

La sfârșitul săptămânii trecute, Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a aprobat preluarea de către SCM Râmnicu Vâlcea a echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea. Astfel, începând cu data de 27 iulie 2018, handbalul vâlcean va fi reprezentat în Campionatul Naţional ”Liga Florilor” şi în Cupa EHF de către SCM Râmnicu Vâlcea, club ce a preluat toate jucătoarele şi staff-ul tehnic de la HCM Râmnicu Vâlcea.

Secţia de handbal din cadrul Clubului va fi condusă de către Florin Verigeanu, iar alături de el vor mai activa Joiţa Marian – cu atribuţii de director sportiv, Cristian Pestrea – cu atribuţii de Secretar General al Clubului și Dumitru Marian – cu atribuţii de organizare competiţii. De asemenea, în cursul lunii august se va alătura echipei de conducere şi Petre Berbecaru, care va avea atribuţii de consilier tehnic și care momentan a rămas preşedinte la HCM pentru definitivarea documentelor de predare a HCM Râmnicu Vâlcea.

Tot în cursul lunii august, organigrama Clubului se va completa cu alte câteva posturi necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii sportive.

You May Also Like