Proxeneta de la un orfelinat din Râmnicu Vâlcea, trimisă la un centru de reeducare


În luna februarie a anului 2018, Gazeta Vâlceană vă prezenta, în exclusivitate, cazul unei adolescente orfane care a pornit pe drumuri greșite, practicând proxenetismul.

Tânăra Adelina Elena S., de 16 ani, era pe atunci beneficiară a sistemului de protecţia socială, ea locuind în Centrul de plasament Ana din Râmnicu Vâlcea, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vâlcea. Minora era coordonatoarea unei reţele de proxenetism, ea fiind „peştele” altor fete din centrul de plasament respectiv. Adelina le determina prin violenţă pe victimele sale să întreţină relaţii sexuale normale şi orale cu mai mulţi bărbaţi, contra unor sume de bani. Totul s-a petrecut în perioada 2016-2018, iar mare parte din banii obţinuţi pentru serviciile prestate erau încasaţi de ea.

Anchetatorii care au intrat pe fir au descoperit o parte din victimele adolescentei acuzată de proxenetism. Între timp, minora a fost trimisă în judecată, iar zilele trecute, magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au condamnat-o, trimițând-o un an la centru de reeducare din Timiș.

În fapt, în perioada 2016-februarie 2018, tânără ar fi determinat patru minore să întrețină relații sexuale cu diverse persoane, contra unor sume de bani, pe care și le-ar fi însușit. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore în luna februarie 2018, ulterior luându-se măsura controlului judiciar, încălcată de mai multe ori de tânără” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like