Vâlcean transportat la spital după ce o butelie a explodat…

La un pas de tragedie a fost un bărbat din comuna Tomșani, după ce i-a explodat butelia în bucătărie. Incidentul a avut loc ieri, 1 decembrie 2021, în jurul orei 07.17. Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină pentru înlăturarea efectelor unei explozii, dar și pentru acordarea de îngrijiri preliminare proprietarului care a suferit arsuri la mâini și la față.

“Prin numărul unic de urgență 112 a fost anunțată explozia unei butelii, în interiorul locuinței, fără a avea efecte asupra structurii acesteia. Flăcările rezultate în urma deflagrației au fost stinse în scurt timp. Proprietarul a suferit arsuri la nivelul mâinilor și feței acesta primind îngrijiri preliminare la fața locului, după care a fost transportat la UPU Vâlcea pentru îngrijiri suplimentare” – precizează ISU Vâlcea.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului de pompieri arată că deflagrația s-a produs în urma folosirii unei butelii cu combustibil GPL, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like