166 funcții de conducere, scoase la concurs în unitățile de învățământ din Vâlcea. Vezi unde!

/

Nu mai puțin de 166 de funcții de conducere în unitățile de învățământ sunt scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vâlcea. Este vorba despre posturi de director și director adjunct în școlile și grădinițele din județ, posturi ce au fost ocupate până acum prin numire și, evident, ținând cont de criteriile politice.

ISJ Vâlcea anunță că dosarele de înscriere la concurs ale candidaților se vor depune electronic, prin încărcare în aplicația informatică dedicată, în perioada 15 septembrie – 26 septembrie 2021. 

Proba scrisă va avea loc în data de 15 octombrie 2021, iar proba de interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021.

Vom vedea dacă examenele vor fi “pe bune”, deși mulți dintre doritori sunt temători și nu îndrăznesc să-și depună dosarul, fiind convinși că un criteriu important de admitere este culoarea carnetului de partid. Noi avem speranța că, în cele din urmă, învățământul va fi depolitizat, iar profesionalismul și competența vor fi principiile de bază care vor “învinge” apartenența politică.

Iată, mai jos, lista posturilor scoase la concurs:

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like