EŞEC RĂSUNĂTOR: Florin Smeureanu a picat examenul pentru postul de director la „Mircea cel Bătrân”

 

EXCLUSIV: Profesorul de matematică Florin Smeureanu, cunoscut şi ca un membru fruntaş al PNL Vâlcea, a demonstrat miercuri, 12 octombrie 2016, că funcţia de director la unul dintre cele mai importante colegii din judeţ era o pălărie mult prea mare pentru el. Omul a fost împuternicit la începutului anului şcolar în funcţia de director al Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, iar de atunci a făcut numai tâmpenii, el fiind reclamat de mai mulţi părinţi şi elevi. Şi cu toate acestea, liberalul voia să continue în fruntea colegiului. Astfel că s-a înscris la concursul organizat de Ministerul Educaţiei, prin ISJ Vâlcea, el participând miercuri, 12 octombrie 2016, la examenul scris. Numai că, Florin Smeureanu a picat examenul cu brio, făcându-se de râs în faţa colegilor săi, a elevilor, a comisiei de examinare şi a unui întreg judeţ. Ca atare, aşa cum spuneam, Smeureanu a demonstrat că nu avea ce căuta în funcţia de director la „Mircea cel Bătrân”.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “EŞEC RĂSUNĂTOR: Florin Smeureanu a picat examenul pentru postul de director la „Mircea cel Bătrân”

  1. ]n Suceava sunt niste nulitati care au fost si anchetate si au scapat basma curata datorita cumetriei din justitie.Are curajul in continuare sa candideze si dupa sforile trase va lua concursul.ASA E IN TOATA TARA.NULITATILE SUNT PE POST DE SEFI SIceilalti muncesc pentru ei si renumele scolilor.O nulitate va fi in continuare validata pe post de director adjunct de data aceasta dupa ce a fost plin,numai prin pile ,colegi,prieteni de facultate si etc.

  2. a fost odata membru PNL, acum isi traia alta poveste de iubire, dar Dumnezeu e sus si le da tuturor ce trebuie

  3. Cei care au picat, au facut-o din lipsa de concentrare.
    Subiectele au fost generale, si mai mult de logica, deloc din legislatie sau management.
    In alta ordine de idei, domnul Smeureanu nu a dovedit in nici-una dintre functiile de conducere un management corect si eficient.

Comments are closed.