UPDATE. Percheziții la Râmnicu Vâlcea: șantaj, camătă și droguri… 11 persoane duse la audieri! (foto)

/

UPDATE. Revenim cu noi informații în cazul perchezițiilor de azi de la Râmnicu Vâlcea. Potrivit IPJ Brașov, principalul suspect vizat în dosar este un bărbat de 63 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care începând din anul 2021, cu sprijinul unui intermediar, în vârstă de de 32 de ani, din Brașov, ar fi împrumutat, ca îndeletnicire, sume de bani mai multor persoane, iar pentru acestea ar fi perceput, lunar, o dobândă de aproximativ de 10% din suma împrumutată. Ca urmare, în Vâlcea au avut loc 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost depistate persoanele bănuite de săvârșirea faptelor. Mai mult, oamenii legii descoperit înscrisuri și echipamente informatice, precum și mai multe mijloace materiale de probă, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma perchezițiilor, au fost descoperite culturi indoor și substanțe psihoactive susceptibile a fi interzise la deținere, în cauză urmând a se efectua cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Au fost conduse la audieri 11 persoane, 9 dintre acestea fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și 2 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „șantaj” și „camătă”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Foto jos

Știrea inițială…

Surprize, surprize! Au descins la o locuință din Râmnicu Vâlcea pentru o acuzație de șantaj, dar au dat și peste o mică cultură de cannabis.

În această dimineață de joi, 17 martie 2022, mai mulți polițiști de la Investigații Criminale din Brașov au descins la Râmnicu Vâlcea, făcând percheziții într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Locația vizată a fost chiar o casă din spatele sediului IPJ Vâlcea. Ei bine, nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii să constate că persoanele vizate aveau în locuință o mică cultură de cannabis, probabil pentru uz propriu.
Ca urmare, polițiștii de la SCCO Vâlcea au fost chemați la fața locului, preluând speța.

vom reveni cu amănunte!loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like