FOTO-VIDEO: Festivitate de absolvire la Colegiul „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea…

/

 

Zi mare pentru absolvenţii clasei a XII-a ai Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea, care în faţa părinţilor, prietenilor, profesorilor şi conducerii şcolii şi-au luat adio de la anii de liceu. Festivitatea de absolvire a promoţiei 2017 a avut loc marţi, 23 mai 2017, de la ora 12.00, la sala Filarmonicii, fiind deschisă de Isabella Ioniţă, directorul Colegiului „Alexandru Lahovari”, care le-a urat elevilor să aibă succes la examenul de bacalaureat, dar şi la înscrierea la facultate.

Manifestarea a fost extrem de emoţionantă, părinţii şi bunicii prezenţi lăcrimând când şi-au văzut copii îmbrăcaţi în robe şi pregătiţi să ia viaţa în piept. Pe de altă parte, elevii au profitat de moment pentru a le mulţumi dascălilor care i-au îndrumat în cei patru ani de liceu.

De altfel, în cadrul festivităţii au fost premiaţi de către diriginţi şi elevii cu cele mai bune rezultate, scoţându-se în evidenţă, încă o dată, faptul că la „Lahovari” au învăţat şi învaţă printre cei mai buni elevi din judeţ. Trebuie să menţionăm că unul dintre elevii care a terminat liceul cu media 10 şi care a demonstrat că este printre cei mai pregătiţi din colegiu este Lucian Ioniţă, fiul directorului de la „Lahovari” – Isabella Ioniţă.

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.