Grig Crăciunescu, mesaj îngrozitor la moartea unui fost coleg

Sunt momente în viață când gesturile și cuvintele (rostite sau scrise) dau măsura valorii morale și creștine. Dau măsura bunului simț, a educației, alta decât aceea dobândită prin școli și facultăți. Sunt momente care disting omul de subom. Un asemenea lucru s-a petrecut săptămâna acesta. Marți, 5 octombrie, a plecat dintre noi un om bun, așa cum spuneau toți cei care l-au cunoscut, pe Viorel Badea (64 de ani). O maladie necruțătoare i-a adus sfârșitul după mai bine de șase luni de grea suferință. Badea a fost activist politic liberal aproape 15 ani. Ultimii ani i-a petrecut la PER, considerând că nu își mai găsește locul la PNL. Nicio problemă, asemenea despărțiri politice și nu numai sunt inerente în viață. 

Total neobișnuit și amoral este comportamentul consilierului local Grigore Crăciunescu. Pe unul dintre grupurile de WhatsApp ale partidului foștii colegi liberali au scris, unii după alții, gânduri creștinești despre Badea: ,,Dumnezeu să-l ierte”, ,,să-i fie țărâna ușoară” etc. Ce a scris Crăciunescu: ,,Dumnezeu să-l odihnească-n pace! De morți numai de bine…întradevăr (greșeala de scriere nu ne aparține, am redat întocmai – n.r.) nu mai este <printre noi> în PNL de multă vreme , de când a plecat la PER (cu alții….știți voi) și a luptat împotriva PNL la locale și generale în 2020….de ce se mai pomenește în grupul PNL despre oameni care nu mai sunt de multă vreme în PNL…nu e retorică, nu vreau să deranjez niciun coleg, sunt doar principii…poate treburie făcută <curățenie> pe grupurile PNL.”

Da, e adevărat, nu e retorică, este modul de gândire și trăire al lui Crăciunescu. E adevărat, trebuie făcută ordine, dar nu doar pe grupurile de WhatsApp ale PNL, ci și pe liste unde un asemenea vid de caracter nu mai are ce căuta. Evident că mesajele anterioare are liberalilor se refereau la faptul că Badea nu mai e printre cei vii când scriau că ,,nu mai e printre noi”. Dacă în situații de viață și de moarte Crăciunescu împarte oamenii între liberali și neliberali, îi dorim viață lungă și guvernare continuă. 

Prezentăm o fotografie din campania lui Grig Crăciunescu de la localele din 2016. E inutil să mai amintim cât de tare s-a făcut de râs atunci. Menționăm doar că în poză apare și Badea, care i-a făcut campanie zi de zi.

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like