NEWS ALERT: “Roaită” şi “Lahovari” au directori noi. Vezi cine a câştigat concursul la cele două licee!

Gata, e oficial! Concursul pentru posturile de director plin şi director adjunct la Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” (Roaită) din Râmnicu Vâlcea şi la Colegiul Naţional “Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat, iar rezultatele sunt finale. Competiţia a fost mare la ambele licee, iar orgoliile pe măsură.

Astfel, la “Roaită” doi profesori s-au “duelat” pentru postul de director plin, fiind vorba de Cătălin Pană şi Cristina Drăgan. Cei doi au reuşit să promoveze proba scrisă, acolo unde Cristina Drăgan a luat şi un mic avans, având un punctaj mai mare decât Pană. Luni, 24 iulie 2017, a avut loc proba finală, cea de evaluare a CV-ului şi cea de interviu, cei doi candidaţi poposind câteva ore în faţa comisiei de evaluare. Ca urmare, câştigătorul concursului a fost declarat profesorul de matematică Pană Cătălin, cel care a ocupat interimar până acum funcţia de director la Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân”. Trebuie să menţionăm că Pană este şi consilier local PER, el fiind un apropiat al primarului Mircia Gutău.

Tot luni, 24 iulie 2017, a avut loc şi concursul pentru funcţiile de director şi director adjunct la Colegiul Naţional “Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea. Şi aici lupta a fost strânsă, însă, în final, Isabella Ioniţă, profesor de Limba română şi actual director interimar, a fost declarată câştigătoarea concursului. La adjuncţi, postul a fost câştigat de Daniel Tudosoiu.

Acum urmează perioada de contestaţii, candidaţii nemulţumiţi având 48 de ore la dispoziţie.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “NEWS ALERT: “Roaită” şi “Lahovari” au directori noi. Vezi cine a câştigat concursul la cele două licee!

  1. Poate ”Roaită” și ”Bălcescu” dacă doriți să folosiți vechile nume ale liceelor …

Comments are closed.