Secretar general înscăunat la Prefectura Vâlcea! Vezi pe cine au numit liberalii!

/

Prefectura Vâlcea are, începând de ieri, 24 mai 2021, secretar general, numirea lui fiind semnată de premierul Cîțu și publicată în Monitorul Oficial. Din acest an, prefecturile din țară nu mai au doar un prefect și doi subprefecți, ci și secretari generali, care vor prelua o parte atribuțiile prefectului și vor coordona activitatea în instituții.
La Vâlcea, PNL a făcut o numire surprinzătoare și, în același timp, discutabilă. Omul “bun la toate” de la liberali, Ion Bîzîc, a fost numit în funcția de secretar general al Prefecturii pe o perioadă de 6 luni. Ce-l califică pentru acest post? Nu multe, credem noi! Poate doar culoarea carnetului de partid și apropierea de liderul PNL Vâlcea, pentru că performanță în administrație nu a făcut pe nicăieri. Nici la Primăria Băbeni, nici la Garda de Mediu. Din punct de vedere politic, Bîzîc s-a transformat în ultimii ani într-un adevărat perdant: a pierdut alegerile pentru Camera Deputaților, iar recent a ratat șansa de a redeveni primar al orașului Băbeni. Cu toate acestea, liberalii i-au găsit o sinecură și nu l-au lăsat fără serviciu.

“Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Bîzîc, consilier superior în cadrul Compartimentului verificarea legalității actelor, urmărirea aplicării actelor normative cu caracter reparatoriu, procesul electoral și
îndrumarea autorităților administrației publice locale, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului — Județul Vâlcea, pentru o perioadă de 6 luni” – se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like