Trei spitale din Vâlcea, în alertă pentru parodia amoroasă de la Măciuca

/


Autoritățile din Vâlcea “s-au făcut că plouă” în ultimele zile, atunci când mulți dintre jurnaliști au întrebat ce măsuri se vor lua pentru nunta transformată în bâlci de la Măciuca. Răspunsul oficial a fost, unanim, că evenimentul este privat, iar Poliția și Jandarmeria nu pot aloca forțe special pentru asta. Ei bine, realitatea ipocrită este alta! Atât IPJ Vâlcea, cât și IJJ Vâlcea s-au pregătit intens pentru acest week-end, iar echipaje de polițiști și de jandarmi, cu efective mărite, sunt gata să intervină în orice moment. ISU Vâlcea a ”sărit calul”, însă! Potrivit unui medic vâlcean, unitățile și compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion. Solicitarea a fost una oficială, printr-o adresă emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea și semnată de prim-adjunctul unității Marius Zoican. Este adevărat că la acest eveniment privat sunt aşteptate foarte multe persoane, însă nu toți românii au parte de asemenea privilegii și de o atenție deosebită cum are acest politician. Ba din contră, mulți cetățeni ai județului așteaptă ore-n șir la urgențe pentru a primi îngrijiri medicale și niciodată conducerea ISU Vâlcea nu a luat atitudine publică în urma numeroaselor dezvăluiri. Acum ce face această instituție? Prioritizează nunta lui Simion în dauna pacienților vâlceni.

Cele trei spitale alertate sunt Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu. ”Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU” – se arată în adresa ISU Vâlcea (vezi foto jos).

Așa cum menționam mai sus, un medic vâlcean s-a revoltat când a văzut solicitarea. Cristiana Adi Oprița a postat pe Facebook adresa respectivă, alături de un comentariu savuros:

”A ajuns MAI să ne dea ordin de alertă pentru asigurarea asistenței medicale când se însoară aştia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut? Cine-i frate ăsta care se însoară şi toată lumea, începând cu jandarmeria şi terminând cu noi urgentiştii, trebuie să fim în alertă? Pentru asta platesc taxe şi impozite românii ? Să fim toţi la dispoziţie unor sceleraţi ? Ăştia şi-au tras ţara şi noi încă nu ştim?”, a scris medicul vâlcean.

Așa cum bine se știe, liderul AUR George Simion se însoară în acest week-end în comuna Măciuca, judeţul Vâlcea. Accesul oamenilor la nuntă se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”. Sunt anunțate aproximativ 10.000 de persoane care vor participa sâmbătă, 27 august 2022, la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru nunta politicianului.

Adresa emisă de ISU Vâlcea

sursa foto nuntă Simion: DC NEWS

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like