VÂLCEA – VEZI aici profesorii ADMIŞI şi RESPINŞI la concursul pentru posturile de director!

/

 

Perioada de înscriere la concursul pentru posturile de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ din Vâlcea s-a încheiat. Vineri, 7 octombrie 2016, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea a publicat lista finală, după evaluarea dosarelor, a profesorilor care s-au înscris pentru cele 125 de funcţii de director plin şi 40 de funcţii de director adjunct. Este vorba despre cei cărora le-a fost admis dosarul de participare la concurs. Sigur, în listele de mai jos, îi puteţi vedea şi pe profesorii al căror dosar a fost respins, din diverse motive printre care se numără şi neîndeplinirea condiţiilor sau lipsa unor documente de la dosar.

Întreaga procedură va dura până pe data de 16 decembrie, atunci când vor fi validaţii viitorii directori şcolar din Vâlcea, însă concursul propriu-zis va avea loc pe data de 12 octombrie 2016 şi se va ţine la Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea, profesorii urmând să fie supravegheaţi mai strict decât au fost elevii la BAC.

LISTA PROFESORILOR ADMIŞI:

lista-candidatiilor-admisi-9 lista-candidatiilor-admisi-1 lista-candidatiilor-admisi-2 lista-candidatiilor-admisi-3 lista-candidatiilor-admisi-4 lista-candidatiilor-admisi-5 lista-candidatiilor-admisi-6 lista-candidatiilor-admisi-7 lista-candidatiilor-admisi-8

LISTA PROFESORILOR RESPINŞI:

lista-candidatilor-respinsi-1 lista-candidatilor-respinsi-2

lista-candidatilor-respinsi-3

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VÂLCEA – VEZI aici profesorii ADMIŞI şi RESPINŞI la concursul pentru posturile de director!

  1. Dintre toti,Adrian Burlan De la Anton Pann e cel mai tare.Va schimba revista scolii Car cu boi in Playboy!Succesuri!

Comments are closed.