VIDEO. Dubă de poliție, rămasă “înțepenită” într-un pasaj din Ostroveni. Clipul a fost postat pe Internet chiar de un polițist…

/

Nu știm dacă e de plâns sau de râs! O autospecială a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea a rămas ”înțepenită” în pasajul de cale ferată din cartierul Ostroveni al municipiului, din zona Maidan. Șoferul nu a estimat corect înălțimea dubei și a lovit cu girofarul bara metalică care impune limita de înălțime. Nu e ca și cum ar fi singurul conducător auto care comite ”isprava”, ambulanțierii fiind campioni la a-și înfige autospecialele în pasajul de la Cina, însă este cu adevărat penibil ca un polițist să nu știe că nici cu ”slujbe” nu poți trece cu o dubă pe acolo, mai ales dacă mai ai și girofarul montat. Potrivit IPJ Vâlcea, polițistul care se afla la volanul autospecialei a fost amendat de colegii săi pentru nerespectarea semnelor de circulație.

“La data de 9 aprilie a.c., un polițist din cadrul I.P.J. Vâlcea, în timp ce conducea o autospecială de poliție, aflându-se în timpul serviciului, ar fi lovit cu rampa, bara metalică de la un pasaj de trecere din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează verificări, în vederea luării măsurile legale, conform legislației în vigoare” – este poziția publică a IPJ Vâlcea cu referire la incident.

În final, nu putem să nu menționăm că videoclipul în cauză a fost postat pe rețelele de socializare chiar de un polițist. Este vorba despre Robert Popa, de la IPJ Mehedinți, care are un număr impresionant de urmăritori pe FB și care nu se sfiește să semnaleze public greșelile colegilor săi.

sursă video: Robert Popa Facebook

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like