VIDEO: Primarul GUTĂU către ELEVI: “Vă invit să mergeți la cluburi, la discoteci, la spa-uri. În viață trebuie să le faci pe toate!”

Invitat la Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor din Romania, care are loc in acest week-end la Ramnicu Valcea, primarul Mircia Gutau a avut un discurs care a fost pe placul elevilor veniti din toata tara. El a fost aplaudat la scena deschisa atunci cand i-a invitat pe tineri ca, dupa ce termina dezbaterile, sa se distreze in cluburi, discoteci si spa-uri. Asta dupa ce presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, ii invitase sa viziteze manastirile si bisericile din frumosul nostru judet. Mai mult sigur insa ca mare parte din parintii elevilor l-ar fi apreciat pe Radulescu si nu ar fi fost de acord cu cele spuse de primar. Dar, cum doar elevii au fost prezenti, edilul Gutau si-a atras simpatia tinerilor.

“Mă uit pe fețele dumneavoastră și-mi aduc aminte de perioada când eram elevi si cand mai marii orasului veneau și ne țineau discursuri la deschiderea anului școlar Și dădeam toți mărunt din buze: <când pleacă, când termină?>. De aceea, eu nu vreau să vă văd făcând mărunt din buze și o să fiu foarte scurt. Vreau să vă urez o ședere plăcută în Râmnicu Vâlcea, păcat că în acest moment orașul este într-o construcție permanentă. Sper să veniți și din vară încolo pentru că orașul va fi cu totul altfel.

Domnul președinte al Consiliului Județean Vâlcea spunea că avem în județ foarte multe biserici. Așa este, suntem primul județ din țară, dar eu sunt convins că dumneavoastră în această perioadă scurtă nu veți merge la biserici. Deci vă invit să mergeți la cluburi, la discoteci, la spa-uri. Vă doresc să realizați în permanență că în viață trebuie să le faci pe toate. Vreau să vă mai spun un lucru. Domnul președinte al Consiliului dumneavoastră a spus că sunteți in opoziție. Tot timpul în viață trebuie să vă gândiți în fel următor: atunci când ești în opoziție este foarte bine, dar trebuie să te gândești în permanență ce pui în loc. Dacă veți ajunge la o concluzie corectă că ceea ce puneți in loc este mai bine, este mai bun decât ceea ce vreti să schimbați, înseamnă că ați atins performanța maximă” – a spus primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, in fata elevilor.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

4 thoughts on “VIDEO: Primarul GUTĂU către ELEVI: “Vă invit să mergeți la cluburi, la discoteci, la spa-uri. În viață trebuie să le faci pe toate!”

  1. Așa și????? Ce e de comentat??? Aloooo!!! In afara ca omul a spus un adevăr….pentru ce-L criticati??? Sunt tineri!!! Sau ca sa fie pe placul vostru, trebuia sa le spună: la mănăstiri, biserici!!! Sunt și alea de vizitat, da! Nimic de spus, dar sunt niște tineri…!!! Hai sa fim serioși!!! Un ziar de rahat!!!

  2. Ca a făcut o paranteza pentru a destinde atmosfera…ce va mai place sa faceți din țânțar, armăsar! Ce sa povestim…!

  3. Hahaahaa, foarte bine a facut!! Hai sa dea cu piatra ala care la adolescenta sau in tinerete nu mergea in cluburi si prefera biserica ????????????

Comments are closed.