After school gratuit la Seminarul Teologic si Școala Waldorf, printr-un proiect al Arhiepiscopiei Râmnicului

/

After school este un serviciu educational extrem de util si benefic atat pentru parinti, cat si pentru elevi. In municipiul Ramnicu Valcea au autorizatie pentru a implementa programul after school doar trei unitati de invatamant din siatemul public. Doua dintre aceste unitati sunt in ale Arhiepiscopiei Ramnicului, fiind vorba despre Seminarul Teologic Ortodox „Sfantul Nicolae” si Scoala Waldorf.

Ceea ce este important de stiut este ca la cele doua unitati de invatamant de sub aripa Arhiepiscopiei Ramnicului totul este gratuit, de la cursuri si pana la mancarea oferita micutilor. Toate cheltuielile sunt suportate de Arhiepiscopia Ramnicului, iar elevii ce invata acolo au toate conditiile necesare.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “After school gratuit la Seminarul Teologic si Școala Waldorf, printr-un proiect al Arhiepiscopiei Râmnicului

  1. Daca tot prostiti lumea ca faceti „presa”, de ce nu spuneti si ca elevii Seminarului beau alcool si fumeaza prin scarile blocurilor din zona? Sau in baile scolii! Pedagogii dorm in ghete? Noua conducere „se roaga” sau „canta la chitara” iar de copiii nostri se alege praful. Mai e si fosila de Mateescu (profesorul de greaca si latina) care a trait mult dar a vazut putin si ii indoctrineaza pe tinerii teologi vorbindu-le de parca ar fi Platon, cel putin. Daca aveti impresia ca cele spuse de mine aici sunt povesti va rog sa verificati. Insa nu cred c-o veti face. Pacat, mare pacat, insa Dumnezeu e SUS si VEDE.

  2. Bună ziua. Înainte sa dati o știre, verificați mai multe surse. After-ul la școala Waldorf nu este gratuit și nici masa. Scoala nu poate asigura din forte proprii after gratuit deoarece nu primește fonduri de la nimeni, iar doamnele nu pot asigura serviciile prin voluntariat, orice munca trebuie plătită. În ceea ce privește masa, aceasta o avem contractata de la Magic Tic Tac prin licitație și ne dorim în continuare sa ne-o aducă tot dumnealor. Ca și părinte plătitor mi se pare normal sa ni se ceara părerea atunci când se iau decizii care afectează direct viața și educația copiilor noștri. Nu suntem împotriva ideii de voluntariat și de after gratuit-ar fi un ajutor mare pentru noi, dar atunci când prin aceste idei se poate pierde calitatea actului de învățământ preferam sa plătim și sa avem pentru copiii noștri profesorii pe care aceștia îi cunosc și îi iubesc. Încercați sa puneți pe primul loc binele copiilor și sa nu mai folosiți școala pentru altceva decât pentru ce a fost creată. Va mulțumesc.

Comments are closed.