COVID-ul face ravagii în școlile din VÂLCEA. Două licee, sute de clase, două grădinițe și o școală gimnazială au fost închise

Elevii din 128 de clase au fost trimiși online, iar două licee, două grădinițe și o școală gimnazială au fost închise total din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Pandemia face ravagii în unitățile de învățământ, iar profesorii care au ținut cursuri la o clasă închisă (și deci, probabil, au luat contact cu elevi infectați) sunt trimiși și la alte clase. Autoritățile întârzie să ia o decizie drastică, în condițiile în care situația este cu mult mai gravă față de valurile trecute ale pandemiei de coronavirus.

Așadar, s-au întocmit cereri de suspendare a cursurilor cu prezență fizică pentru Colegiul Energetic și Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”, dar și pentru trei unități de învățământ din comuna Făurești (Școala Gimnazială Bugețani, Grădinița cu program normal Milești și Grădinița cu program normal Făurești).

“Celelalte unități de învățământ din județ vor funcționadupă scenariul 1 (participarea zilinică cu prezența fizică a tuturor antepreșecolarilor, preșcolarilor și elevilor), cu mențiunea că, în prezent, sunt și școli și grădinițe care au suspendată activitatea didactică cu prezență fizică doar pentru anumite clase sau grupe” – precizează Prefectura Vâlcea.

Vedeți în tabelul de mai jos lista cu toate clasele unde cursurile au fost trimise în online:

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like