CRĂCIUNUL-SĂRBĂTOAREA BUCURIEI la Școala I.GH. Duca

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei,a darurilor,a copilăriei și a speranțelor implinite, este sărbătoarea inimilor deschise.

Cu această ocazie, cadrele didactice, elevii și părinții Școlii Gimnaziale “I.GH.Duca” din Rm.Vâlcea, au organizat mai multe acțiuni și activităti (“Dăruiești și câstigi”,”Sărbatori dăruite”),menite să ajute copii și familii în nevoie, pentru ca alături de noi și ei să simtă spiritul sărbătorilor iar zâmbetul să reapară pe chipurile lor.

În cadrul acțiunilor dedicate acestor sărbători de iarna, un eveniment inedit a avut loc în River Plaza Mall, unde elevii claselor a III a, a V a și a VII a, alături de părinți și bunici, au organizat un flashmob, care i-a animat pe toți cei prezenți.

Doamna director a școlii gimnaziale I. GH. Duca, Tudoroiu Emilia a explicat importanța acestor acțiuni pentru elevi și părinți:  ,,Ne-am dorit ca prin promovarea acestor evenimente, săsensibilizam elevii ,parintii,comunitatea si sa punem in evidenta importanta gestului de a darui , de a ajuta pe cei care au nevoie si de a raspandi bucuria sarbatorilor de iarna in casele si in sufletele tuturor’’  

You May Also Like