ELEVII din VÂLCEA care au luat MEDIA 10 la BAC! Vezi cine sunt ei!

 

Patru elevi din Vâlcea au reuşit o performanţă extraordinară la învăţământ, ei reuşind să ia numai 10 pe linie la toate probele examenului de bacalaureat şi, ca atare, au obţinut media generală 10, terminând liceul cu brio. Trei dintre aceşti elevi au urmat cursurile Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, iar unul la Liceul de Arte. Astfel, dacă la Evaluarea Naţională elevii Colegiului Naţional de Informatică “Matei Basarab” au obţinut cele mai multe medii de 10, la BAC s-au remarcat elevii de la “Roaită”. Interesant este că, anul acesta, Colegiul Naţional “Alexandru Lahovari” s-a băgat într-un con de umbră, supremaţia fiind disputată de “Peda” şi “Roaită”.

Anul acesta, lucrările absolvenţilor clasei a XII-a din judeţul Vâlcea au fost corectate în judeţul Olt, în timp ce profesorii vâlceni au corectat lucrările elevilor din judeţul Mehedinţi.

Iată elevii din Vâlcea care au obţinut media 10 la BAC:

  1. GREACA DD. ELENA LIVIA – LICEUL DE ARTE “VICTOR GIULEANU” RM. VALCEA
  2. MARICĂ C. ANDREEA – MĂDĂLINA – COLEGIUL NATIONAL “MIRCEA CEL BĂTRÂN” RM. VALCEA
  3. POPOVSCHI-STRICESCU R. DIANA – ALEXANDRA –  COLEGIUL NATIONAL “MIRCEA CEL BĂTRÂN” RM. VALCEA
  4. VLAD D. ANA – DIANA  – COLEGIUL NATIONAL “MIRCEA CEL BĂTRÂN” RM. VALCEA.

Accesaţi link-ul de mai jos pentru a vedea toate notele obţinute de elevii din Vâlcea la examenul de bacalaureat şi cu ce medie încheie anii de liceu:

VÂLCEA – http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=40

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like