FOTO. ISJ Vâlcea a primit echipamente electronice pentru 20 de licee din județ

/

20 de licee din județul Vâlcea vor primi echipamente electronice prin proiectul ROSE (Proiectul privind Învățământul Secundar). Azi, 18 august 2021, la Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea au ajuns 61 de table inteligente, 61 de videoproiectoare și accesorii, toate acestea urmând să ajungă la liceele din județul Vâlcea, înscrise în proiect.

“ROSE este un proiect care își propune să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar, la creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat și se adresează în special liceelor cu profil tehnologic, care școlarizează elevi provenind din medii dezavantajate.
Proiectul, finanțat printr-un împrumut de 200 de milioane de euro acordat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, este implementat de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pe o perioadă de 7 ani, între 2015 și 2022, prin intermediul inspectoratelor școlare” – precizează Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, într-un comunicat de presă.

loading...

You May Also Like