FOTO – VIDEO. Emoții în prima zi de școală la CNI Matei Basarab și Liceul de Arte Râmnicu Vâlcea

Gata cu vacanța! Elevii, părinții și cadrele didactice și-au dat întâlnire în această dimineață de 9 septembrie 2019 pentru a da startul așa cum se cuvinte unui nou an școlar. Cu speranța că va fi un an bun, cu emoție în suflet că-și vor revedea colegii și dascălii, elevii s-au adunat în curtea școlii pregătiți să facă performanță și să ducă învățământul vâlcean pe cele mai înalte culmi.

La deschiderea de an școlar de la Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab” și de la Liceul de Arte “Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea participanții s-au bucurat de prezența a numeroase personalități vâlcene. Dacă la “Peda” au participat primarul Mircia Gutău, viceprimarul Carmen Preda, inspectorul școlar de Istorie – Dana Samoilă și consilierul Arhiepiscopiei Râmnicului – Cristian Alexandru Bănuță, la “Arte” au mers prefectul de Vâlcea – Florian Marin și reprezentanți ai Consiliului Județean Vâlcea, ai Primăriei Râmnicului și ai Inspectoratului de Școlar Județean Vâlcea.

Momentele cheie ale manifestărilor au fost parada bobocilor la “Matei Basarab” și intonarea imnul de stat de către corul elevilor la Liceul de Arte.

Succes tuturor în noul an școlar!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like