Prefectul Renga avertizează: În zona şcolară s-ar putea să fie un subiect la fel periculos cum a fost scandalul Hexi Pharma (VIDEO)

 

Semnal de alarmă tras de prefectul de Vâlcea, Radu Renga, la ultima şedinţă a Colegiului Prefectural Vâlcea. Acesta a avertizat că, în scurt timp, este posibil ca în Vâlcea să vedem o reeditare a cazului Hexi Pharma, dar de data aceasta în unităţile de învăţământ.

„Autorizarea sanitară a unităţilor de învăţământ din Vâlcea mi se pare un subiect extrem de interesant, mai ales acum la începutul vacanţei. În perioada următoare, până la 15 septembrie, trebuie să intrăm în legalitate cu toate şcolile. Nu ştiu ce mă face să cred că în zona asta şcolară s-ar putea ca, în viitor, să fie un subiect de presă la fel de periculos şi amplu cum a fost scandalul Hexi Pharma. Motiv pentru care eu spun să încercăm să fim toţi, începând cu prefectura şi cu toate instituţiile deconcentrate, pro-activi şi nu reactivi. Adică să nu luăm măsuri după ce se întâmplă ceva” – a spus Radu Renga.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.