PROFESORI din VÂLCEA care intră în restrângere de activitate…

/

Miercuri, 22 martie 2017, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea organizează o şedinţă pentru analizarea dosarelor profesorilor care intră în restrângere de activitate, din cadrul mișcării personalului didactic. Este vorba despre 15 cadre didactice titulare care se află în această situaţie şi care se zbat să-şi întregească catedra cu posturile vacante făcute deja publice. Trebuie să precizăm că aceşti dascăli vor intra în restrângere de activitate începând cu data de 1 septembrie 2017, adică în viitorul an şcolar.

Aşadar, este vorba despre este vorba despre un profesor de Limba franceză care îşi desfăşoară activitatea la Şcoala Gimnazială Măgura şi la Şcoala Gimnazială Rotăreşti, despre doi profesori de Limba engleză, unul dintre ei predând la Şcoala Gimnazială Măgura şi la Şcoala Gimnazială Rotăreşti, iar celălalt la Colegiul de Silvicultură şi Protecţia Mediului.

Înghesuială mare este pe posturile de învăţători, acolo unde patru cadre didactice speră să obţină posturile vacante. În acest caz, punctajele obţinute în urma depunerii dosarelor vor fi decisive. Astfel, este vorba despre învăţători de la următoarele şcoli: Şcoala Gimnazială Căpitan Mărăşanu Stroeşti, Şcoala Gimnazială Dăeşti, Şcoala Gimnazială Bătăşani Valea Mare şi Şcoala Gimnazială Păuşeşti-Otăsău.

Iată şi alte cadre didactice titulare care intră în restrângere de activitate: un profesor de Limba română de la Şcoala Gimnazială Take Ionescu din Râmnicu Vâlcea, un profesor de Matematică de la Şcoala Gimnazială Nr. 5 din Râmnicu Vâlcea, un profesor Geografie de la Şcoala Gimnazială Dăeşti din Popeşti, un profesor de Educaţie fizică de la Colegiul „Alexandru Lahovari”, un profesor de Informatică de la Colegiul Economic, un profesor de Educaţie plastică de la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Nicolae”, un profesor de Fizică de la Liceul Tehnologic „General Magheru” şi o educatoare de la Şcoala Gimnazială Păuşeşti-Otăsău.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.