VÂLCEA/BAC 2022. Elev eliminat din examen după ce a încercat sa copieze

/

Astăzi, 21 iunie 2022, s-a desfăşurat cea de-a doua probă scrisă a Examenului Național de Bacalaureat din sesiunea iunie – iulie 2022. Este vorba despre proba obligatorie a profilului, la care s-au prezentat 2190 de candidați din Vâlcea, din 2244 de înscrişi. Astfel, 53 de absolvenți au lipsit de la examen.  

Numărul total de înscrişi la Examenul Naţional de Bacalaureat în judeţul Vâlcea este de 2393 candidaţi: 2071 din seria curentă şi 322 din seriile anterioare. 

Din nefericire, un elev a încercat să copieze, el fiind eliminat din examen pentru tentativă de fraudă. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

6 elevi cu cerințe educaţionale speciale au beneficiat de condiţii de examen adaptate, conform procedurii de egalizare de şanse.

Subiectele și baremele de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe site-ul subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici șiEvaluare în Educație.

Miercuri, 22 iunie, se va desfăşura a treia probă scrisă: E. d), proba la alegere a profilului și a specializării.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 01 iulie.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like