VÂLCEA. Încă șapte unități școlare se închid și intră în online…

/

Noi cereri de suspendare a cursurilor cu prezență fizică pentru unitățile de învățământ din Vâlcea. Este vorba încă șapte școli și grădinițe, ajungându-se la un total de 12 până în momentul de față.

Astfel, Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea, Grădinița cu program prelungit Ostroveni 2 din Râmnicu Vâlcea, Scoala Gimnazială Rusănești din comuna Fârtățești, Școala Primară Dozești din comuna Fârtățești, Grădinița cu program prelungit Fârtățești, Școala Gimnazială Berislăveștiși Grădinița cu program normal Berislăvești sunt cele 7 unități care de mâine, 19 octombrie, vor funcționa cu toate clasele/grupele în sistem online.

De asemenea, rămân în continuare în sistem online cele cinci unități de învățământ din municipiul Râmnicu Vâlcea – Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” Seminarul Teologic Ortodox Sf. Nicolae, Colegiul Național Alexandru Lahovari și Școala Gimnazială nr. 5, pentru care CJSU Vâlcea a aprobat secenariul 2 de funcționare săptămâna trecută.

Celelalte unități de învățământ din județ vor funcționa după scenariul 1 (participarea zilinică cu prezența fizică a tuturor antepreșecolarilor, preșcolarilor și elevilor), cu mențiunea că sunt și școli și grădinițe care au suspendată activitatea didactică cu prezență fizică doar pentru anumite clase sau grupe.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like