VÂLCEA – Peste 380 de infectați și 14 unități de învățământ închise

388 de infectați în școlile din Vâlcea, dintre care 327 sunt elevi, iar 61 sunt cadre didactice și personal nedidactic. Acestea sunt cifrele de aseară, când s-a decis să se mai închidă încă două școli, ajungându-se la un total de 14 unități de învățământ trimise în online.

Este vorba de Colegiul Național „Gib Mihăescu” din Drăgășani și de Școala Gimnazială nr.10 din  RâmnicuVâlcea, care de azi,  21 octombrie, vor funcționa după scenariul 2, cu toate clasele în sistem online.

De asemenea, rămân în sistem online cele șapte unități școlare din municipiul Râmnicu Vâlcea (Colegiul Energetic, Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” Seminarul Teologic Ortodox Sf. Nicolae, Colegiul Național Alexandru Lahovari, Școala Gimnazială nr. 5, Colegiul Economic și Grădinița cu program prelungit Ostroveni 2), precum și cele cinci unități de învățământ din comunele Fârtățești (Școala Gimnazială Rusănești, Școala Primară Dozești și Grădinița cu program prelungit Fârtățești) și Berislăvești (ȘcoalaGimnazială Berislăvești și Grădinița cu program normal Berislăvești).

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like