AFACERIST din RÂMNICU VÂLCEA, condamnat la 7 ani de ÎNCHISOARE. Vezi cine e!

Un afacerist domiciliat în Râmnicu Vâlcea, dar care își desfășura activitatea în Slatina, județul Olt, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Mihaiu Mihai este numele omului de afaceri, are 46 de ani, iar în dimineața zilei de miercuri, 20 iunie 2018, el a fost ridicat de polițiștii din Vâlcea și dus la penitenciarul din Argeș. 

“În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Olt, pe numele unui bărbat din municipiul Rm. Vâlcea, persoană condamnată la o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală comisă în formă continuată.

În fapt, bărbatul de 46 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în calitatea de administrator al unei societăți comerciale din Slatina, a dispus, în perioada 01.01.2012 – 31.07.2013, înregistrarea în contabilitate a unor acte justificative false care atestau efectuarea unor achiziții fictive de la mai multe societăți comerciale și astfel au fost înregistrate cheltuieli în sumă de 1.061.961 lei cu consecința diminuării venitului net și implicit a bazei de impozitare” – precizează IPJ Vâlcea într-un comunicat de presă. 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like