CONDAMNARE cu EXECUTARE pentru un VÂLCEAN care a condus BEAT pe drumurile publice

Un bărbat de 64 de ani, din comuna Prundeni, judeţul Vâlcea, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus beat criţă pe drumurile publice. Omul a fost prins în flagrant de poliţiştii rutieri în septembrie 2014, însă abia recent şi-a primit pedeapsa. Bărbatul a fost deja reţinut de oamenii legii şi transferat la Penitenciarul Mioveni.

“Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Drăgăşani, pe numele unui bărbat, de 64 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Prundeni, l-au depistat pe O.V., de 64 de ani, din comuna Prundeni, care a fost condamnat prin sentinţa Judecătoriei Drăgăşani, din 19 ianuarie 2017 şi rămasă definitivă prin decizia penală a Curţii de Apel Piteşti, la pedeapsa închisorii de 1 an şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
În fapt, bărbatul în cauză a fost depistat de poliţiştii rutieri la data de 13 septembrie 2014, în jurul orei 17:30, în timp ce conducea un autocamion pe drumul judeţean 678 C, pe raza comunei Drăgoeşti, având o alcoolemie de 1,05 grame/litru alcool pur în sânge, acesta fiind cunoscut cu antecedente penale.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni” – se arată în comunicatul de presă al IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.