DECIZIE: Dosarul în care medicul Ploscaru este acuzat de tentativă de omor a fost strămutat la Tribunalul Argeş

 

Medicul chirurg Constantin Ploscaru, acuzat de tentativă de omor după ce l-a tăiat la gât cu un bisturiu pe colegul său de la Spitalul Judeţean Vâlcea – Emil Bărbulescu, va fi judecată de acum înainte la Tribunalul Argeş. Asta după ce victima sa – medicul Bărbulescu – a solicitat strămutarea procesului, iar cererea sa a fost aprobată.

„Faţă de dispoziţiile sentinţei nr. 120/F din 29.09.2016 pronunţată de Curtea de Apel Piteşti în cauza nr. 800/46/2016 prin care s-a admis cererea de strămutare a cauzei formulată de persoana vătămată Bărbulescu Emil trimite cauza spre competentă soluţionare la Tribunalul Argeş” – se arată în minuta instanţei Tribunalului Vâlcea de la ultimul termen ce a avut loc pe data de 5 octombrie 2016.

Reamintim că, incidentul dintre cei doi medici vâlceni s-a petrecut la mijlocul lunii ianuarie 2016, în sala de operaţie a Spitalului din Vâlcea. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea „Constantin Ploscaru şi persoana vătămată B.E. au avut un conflict spontan în blocul operator-chirugie, moment în care inculpatul Ploscaru Constantin, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secţiunea muşchiului sterno-cleido-mastoidian şi leziune jugulară externă”. Constantin Ploscaru este trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă ani grei de închisoare.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “DECIZIE: Dosarul în care medicul Ploscaru este acuzat de tentativă de omor a fost strămutat la Tribunalul Argeş

  1. Chestiune,interesanta,cand,s-au,anuntat,greve,spontane, la Craiova,gen,bani,de cercetare, soldati, decantanti.Pentru, ce, cand, nu este, liniste, in biologia moleculara de sange, Berlin Chemie?Circa 3 milioane franci, francezi, firma, particulara, nedepozitati, CEC, in saci de plastic, negrii.Ce facem, aici, in Pilon, 3?….circuit inchis, trebuie arendati, in latifundii C.A.P! ale fondului, de cercetare.Izotopi, agricoli.

  2. Chestiune,interesanta,cand,s-au,anuntat,greve,spontane, la Craiova,gen,bani,de cercetare, soldati, decantanti.Pentru, ce, cand, nu este, liniste, in biologia moleculara de sange, Berlin Chemie?Circa 3 milioane franci, francezi, firma, particulara, nedepozitati, CEC, in saci de plastic, negrii.Ce facem, aici, in Pilon, 3?….circuit inchis, trebuie arendati, in latifundii C.A.P! ale fondului, de cercetare.Izotopi, agricoli.

Comments are closed.