18 aprilie 2023

Închisoare pentru un bărbat din Vâlcea prins beat la volan

Prins în 2021 conducând un autovehicul deși consumase alcool, un bărbat din comuna Roșiile a fost ridicat de polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Zătreni, chiar înainte de sărbătorile Pascale, și dus la penitenciar. Asta pentru că instanța de judecată a stabilit, în urma unui proces penal, că omul merită o pedeapsă de 1 an de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

“La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Zătreni au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bălcești, pe numele unui bărbat de 56 de ani, din comuna Roșiile, acesta având de executat o pedeapsă de 1 an închisoare. 

În fapt, în anul 2021, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DC 79 B, în localitatea Roșiile, sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Târgu Jiu din județul Gorj” – precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like