RÂMNICU VÂLCEA. Trei ani la pușcărie după ce a fost prins beat și fără permis la volan

În sfârșit, infracțiunile rutiere încep să fie tratate cu seriozitate în instanță, iar șoferii care încalcă legea grav sunt trimiși după gratii. Este și cazul unui bărbat din Râmnicu Vâlcea, care s-a urcat beat criță la volan, a provocat un incident de circulație, iar apoi a continuat să șofeze tot în stare de ebrietate, dar și cu permisul suspendat. Acum râmniceanul va sta trei ani la pușcărie și poate așa va învăța o lecție dură, iar data viitoare nu-i a mai pune în pericol pe alți participanți la trafic.

“La data de 27 iunie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis față de un bărbat, condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe, la 3 ani de închisoare.

În fapt, la data de 3 aprilie 2017, bărbatul, deplasându-se la volanul mașinii, în Râmnicu Vâlcea, a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o alcoolemie de 1,15 mg/l de alcool pur în aerul expirat.  

La data de 15 aprilie 2017, acesta a fost din nou depistat de poliție, în Râmnicu Vâlcea, în trafic, deși nu mai deținea permisul de conducere. Polițiștii au constatat că avea o alcoolemie de 1,17 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like