RECIDIVIST din VÂLCEA, condamnat la ÎNCHISOARE pentru FURT de ARBORI

Un tânăr din Vâlcea, recidivist, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru tăiere fără drept şi furt de arbori din păduri. Bărbatul de 26 de ani a fost zilele trecute ridicat de poliţişti, aceştia din urmă punând în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bălceşti.

“La data de 18 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Bălceşti l-au depistat pe B.A., de 26 de ani, din oraşul Bălceşti, care a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 11 luni, pentru tăierea fără drept şi furt de arbori. 

În fapt, la data de 12 ianuarie 2016, tânărul în cauză a fost depistat în timp ce sustrăgea arbori de pe terenul cu vegetaţie forestieră, situat în zona satului Beneşti, U.P. II Zătreni.

Din cercetări a reieşit că B.A. a tăiat fără drept cu un motoferestrău, 18 arbori, specia cer, din pădurea menţionată, de pe un teren care nu îi aparţinea, pe care ulterior i-a transportat la domiciliu cu un atelaj hipo.

Tânărul era recidivist, fiind condamnat pentru fapte similare săvârşite în cursul anului 2015, iar în prezent este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.