ŞEFUL postului de POLIŢIE de la Măciuca, cercetat penal pentru UCIDERE din CULPĂ

Procurorii Parcetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au decis să înceapă cercetările pentru ucidere din culpă împotriva şefului Postului de Poliţie Măciuca, Octavian Radu. Cum cum am anunţat într-un articol mai devreme, poliţistul se afla la volanul unui echipaj al IPJ Vâlcea în momentul în care a fost implicat într-un accident rutier mortal pe raza comunei Suteşti.

“La Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani s-a constituit astăzi, 23 februarie 2017,  o cauză având ca obiect accidentul de circulaţie petrecut la aceeaşi dată, pe raza com. Suteşti, jud. Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

La fața locului s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani însoţit de o echipă mixtă formată din polițiști ai Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Vâlcea, precum și specialiști criminaliști.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică” – precizează procurorii Parchetului Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like