Taximetristul din Râmnicu Vâlcea care vindea droguri a fost trimis în judecată

/

La sfârşitul lunii martie 2018, procurorii DIICOT Vâlcea şi poliţiştii de la SCCO Vâlcea descindeau în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea, în zona Elegant, acolo unde aveau indicii că un taximetrist vindea droguri. Astfel, au reuşit prinderea în flagrant a lui Mădălin Constantin Toader, care comercializa cannabis chiar în prezenţa soţiei şi a copilului său minor.

Taximetristul Mădălin Constantin Toader, de 33 de ani, era monitorizat de anchetatori de mai bine de doi ani, aceştia având indicii că taximetristul este traficant de droguri. Procurorii DIICOT Vâlcea şi poliţiştii de la SCCO Vâlcea l-au reţinut pe loc şi l-au dus la audieri, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Luni, 23 aprilie 2018, procurorii DIICOT Vâlcea au reuşit să finalizeze cercetările şi rechizitoriul, luând decizia de a-l trimite în judecată pe Mădălin Constantin Toader pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri. Dacă va fi găsit vinovat de instanţa de judecată, taximetristul riscă de la 3 la 15 ani de închisoare.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like