Un vâlcean va sta 1 an și 6 luni în spatele gratiilor după ce a furat un telefon

/

A furat un telefon de aproape 1000 de euro, iar pentru fapta lui a fost condamnat la închisoare cu executare. Este vorba despre un bărbat, de 42 de ani, din comuna Stroieşti, judeţul Vâlcea, care a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Vâlceanul a comis fapta în luna decembrie 2019, într-un magazin din Târgu Jiu, însă abia în data de 9 decembrie 2021 a fost ridicat și dus la penitenciar.
Anchetatorii au reținut că, suspectul, în seara zilei de 18 decembrie 2019, aflându-se în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu, ar fi sustras un telefon mobil, aparţinând unei femei din municipiul Târgu Jiu, creându-i un prejudiciu de 4.500 de lei.

“La data de 9 decembrie a.c., polițiștii au executat un mandat de arestare, față de un bărbat de 42 de ani, dat în urmărire internațională, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni. 

În fapt, acesta a fost  cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fapta fiind comisă în municipiul Târgu-Jiu. Bărbatul a fost condus la un penitenciar din județul Gorj” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

You May Also Like