VÂLCEA. Condamnare în dosarul drogurilor ascunse în obiecte, trimise prin coletărie din Spania

/


În anul 2019, trei tineri, unul din Vâlcea și doi din Olt, s-au crezut inventivi și au pus în practică ce au văzut prin filme. Ei au ascuns 6 kilograme de cannabis în obiecte, le-au împachetat într-un colet și le-au trimis, printr-o firmă de curierat, din Spania în România. Ei bine, manevra nu a funcționat însă, pentru că procurorii DIICOT Vâlcea au fost vigilenți și au depistat drogurile, arestându-i pe suspecți.
Ulterior, dosarul a ajuns în instanță, iar zilele trecute tinerii au fost găsiți vinovați pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Vâlceanul, un bărbat de 32 de ani din comuna Galicea, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Ieri, 24 februarie 2022, el a fost ridicat de Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și transferat la penitenciar.

“La data de 24 februarie Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Galicea, acesta fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

În fapt, în luna noiembrie a anului 2019 acesta a introdus în țară printr-o firmă de coletărie, un colet în care se aflau droguri, iar în luna iunie a anului 2020 a deținut la locuința acestuia, fără drept, droguri de risc și mare risc.

În urma verificărilor efectuate polițiștii de investigații criminale l-au identificat cu operativitate pe bărbatul în cauză, acesta fiind condus și încarcerat la un penitenciar din județul Argeș” – precizează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like