VÂLCEA. Femeia care a încercat să-și ucidă nepotul a fost condamnată

La începutul lunii noiembrie 2018, o femeie de 39 de ani, din comuna Racovița, județul Vâlcea a încercat să-și ucidă nepotul în vârstă de 17 ani, lovindu-l cu un topor. Incidentul a avut loc după ce, inițial, fiul și nepotul femeii s-au luat la bătaie în gospodărie. La un moment dat, lucrurile au degenerat, iar femeia a pus mâna pe un topor și, în încercarea de a-și apăra fiul, și-a lovit nepotul cu un topor. Victima a fost transportată în stare gravă la spital, iar agresoarea a fost reținută de polițiști și procurori.

Zilele trecute, magistrații s-au pronunțat în dosarul în care agresoarea a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor. Ca urmare, ea a fost condamnată la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Râmnicu Vâlcea, pe numele unei femei de 39 de ani, din comuna Racovița. Femeia a fost încarcerată la un penitenciar de pe raza județului Argeș” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like