Vâlcean arestat în Sibiu. Era condamnat pentru introducerea de imigranți în Ungaria

/

Un vâlcean a fost prins și încătușat în județul Sibiu, el fiind căutat de autoritățile din Ungaria pentru o condamnare ce o are la activ.

Ieri, 12 aprilie 2022, bărbatul de 34 de ani, din județul Vâlcea, a fost depistat pe raza localității Șelimbăr. IPJ Sibiu precizează că pe numele vâlceanului, autoritățile judiciare ungare au emis un mandat european de arestare, persoana în cauză fiind condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de introducere ilegală de imigranți pe teritoriul Ungariei.
Infracțiunea a fost comisă la data de 15 septembrie 2018, când bărbatul a fost prins în flagrant delict în timp ce transporta 11 persoane, ascunse în diferite compartimente ale unui vehicul, cu scopul de a le facilita trecerea ilegală din Serbia în Ungaria. Vâlceanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, persoana în cauză fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, până la dispunerea unor noi măsuri.

Foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like