VÂLCEAN trimis în judecată după ce a AGRESAT un POLIŢIST în plină stradă. Vezi cine sunt protagoniştii evenimentului!

La sfârşitul lunii mai 2017, un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost agresat în plină stradă de un şofer recalcitrant. S-a întâmplat în oraşul Bălceşti, atunci când agentul de poliţie Marius Alexandru Jalia a încercat să-l determine pe Ionuţ Ihaltea să îşi mute maşina în altă parte, pentru că parcase neregulamentar. Conducătorul auto a fost total nemulţumit de intervenţia poliţistului, iar conflictul a degenerat, el bruscându-l pe poliţist şi încercând să-l lovească. Pentru fapta sa, Ionuţ Ihaltea a fost arestat preventiv, iar în data de 7 iunie 2017 a fost trimis în judecată pe rolul instanţei Judecătoriei Bălceşti pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

„În fapt, poliţistul i-a atras atenţia bărbatului în cauză cu privire la parcarea neregulamentară a unui autoturism şi i-a solicitat să mute autovehiculul din zonă pentru a nu încurca circulaţia rutieră.

Acesta nu a respectat indicaţiile poliţistului, în schimb a început să-i adreseze diferite injurii şi expresii jignitoare, să-l ameninţe cu acte de violenţă, să-l împingă şi chiar să încerce să-l lovească, refuzând totodată să se legitimeze. Văzând atitudinea agresivă a conducătorului auto, colegul poliţistului a intervenit pentru a-l liniştii pe bărbat, însă, în cele din urmă s-a impus încătuşarea acestuia, în acest scop folosindu-se spray-ul lacrimogen din dotare” – susţine IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.