Apocalipsa lui Pîrvulescu se amână. CET Govora NU lasă Râmnicul fără căldură.

CET Govora este condusă de un administrator judiciar adus la Vâlcea și agreat tocmai de PNL, în 2015. Ironia sorții, peste câțiva ani, acest administrator judiciar calcă în picioare visul de mărire electorală al candidatului liberal la Primăria Râmnicu Vâlcea, vis clădit tocmai pe ipoteticul cadavru al CET Govora. La finalul săptămânii trecute, într-o atmosferă dezolantă și prin discursuri sinistre (dar mincinoase, după cum putem vedea mai jos), liberalii au cântat afon prohodul furnizorului de căldură. 

Cel mai guraliv a fost șeful Finanțelor Publice Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, omul care vrea să ajungă primar prin teroare. A fost pus în fruntea instituției mai sus amintite tocmai ca să-și bage adversarii în sperieți și să fie lăsat liber într-o campanie dezlănțuită murdar. Comunicatul CET Govora e clar, Pîrvulescu bate câmpii, iar echipa de conducere a PNL Vâlcea își joacă ultima carte. Sau câștigă în vară, sau e eliminată din fruntea partidului. Redăm integral comunicatul de presă:

COMUNICAT DE PRESA

Avand in vedere informatiile aparute in presa, Societatea  CET Govora face urmatoarele precizari:

  • Cantitatea de combustibil necesara functionarii  centralei in perioada sezonului de incalzire 2020-2021 va fi asigurata in totalitate,  astfel incat  asigurarea livrarii aburului industrial catre Chimcomplex S.A. Borzesti  si furnizarea agentului termic pentru sistemul centralizat de termoficare urbana a Municipiului Ramnicu Valcea sa se faca la parametrii optimi;
  • Furnizarea agentului termic este un serviciu de utilitate publica care are caracter permanent si un regim de functionare continuu, motiv pentru care au fost aprobate proiectele “Reabilitarea sistemului de termoficare urbana  la nivelul Municipiului Ramnicu Valcea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu  si cresterea eficientei energetice” etapa 1 si 2,  finantate prin Axa prioritara 3 POS MEDIU si POIM – instalatiile aferente sistemului de termoficare urbana  (Cazanul nr. 7, pompele si retelele de termoficare) sunt conforme la legislatia de mediu si respecta valorile limita de emisii in conformitate cu Directiva 2010/75/UE transpusa in Legea nr.278/2013.
  • Pentru conformarea pe anul 2019 Societatea CET Govora a solicitat Guvernului Romaniei, Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri amanarea restituirii certificatelor EUA cu 12 luni (pana la 30.04.2021).

Facem precizarea ca nu exista motive de ingrijorare pentru locuitorii municipiului Ramnicu Valcea racordati la sistemul centralizat de termoficare urbana, cu privire la asigurarea confortului termic in sezonul de incalzire 2020-2021. Rugam clasa politica sa nu transmita semnale negative catre populatie si catre agentii economici cu care CET Govora are relatii contractuale, deoarece acestea pot conduce la repercusiuni grave in desfasurarea normala a activitatii societatii.

Foto: cei patru cavaleri ai Apocalipsei care nu va veni niciodată – Cristian Buican, Claudia Banu, Virgil Pîrvulescu și Romulus Bulacu.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like