Buican are vedenii politice! Trei primari vâlceni îl contrazic pe șeful PNL Vâlcea!

Atacurile fără fond și fără formă lansate în spațiul public de liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, întrec deja orice limită a decenței în politică. Deși este văzut foarte rar luând la pas drumurile județului, deputatul liberal emite judecăți de valoare despre activitatea conducerii Consiliului Județean Vâlcea și aruncă cu acuzații care nu au nicio treabă cu realitatea din teren. Spre exemplu, azi, 17 iulie 2019, președintele liberalilor din Vâlcea s-a trezit să posteze pe Facebook o serie de acuzații, susținând că “drumurile județene și naționale sunt în mare parte impracticabile” și că “în trei ani de mandat la conducerea județului, PSD și aliații lor nu au reușit să reabiliteze nici măcar un drum județean sau național”. Mai vorbește despre închipuitele moșteniri lăsate de liberali și își acuză adversarii politici de miniciuni. El leagă spusele sale în postare de un pliant al președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, în care acesta din urmă anunța cetățenii cu privire la lucrările aflate în desfășurare pe Drumul Județean 643B, de la Diculești – Valea Mare – Lădești – Stănești – Măciuca și până la Roești.

Ei bine, pentru a vedea cine minte și cine nu, dar și cât de adevărate sunt sau nu spusele deputatului PNL Vâlcea, Cristian Buican, am contactat trei primari, printre care și unul liberal. Edilii sunt cei mai în măsură să spună dacă CJ Vâlcea desfășoară lucrări de reabilitare pe DJ 643 B, drum ce trece prin localitățile pe care le conduc. Iată ce spun primarii:  

Primar Valea Mare, Constantin Briceag (PSD): “La mine din 12 kilometri s-au făcut 10 kilometru, lucrări făcute de Consiliul Județean. Și se lucrează în continuu, chiar acum se fac două podețe destul de importante și mari. Se lucrează zilnic. Am angajat și de la mine din comună 10 municitori. De ieri m-am apucat să asflatez și eu drumul comunal care face legătura cu DJ 643 B, la care lucrează Consiliul Județean, și DN 65 C, care deja s-a terminat de asfaltat. Aștept acum mașinile. E fals ce spune domnul Buican. Am și lățit drumul cu 1,5 m pe fiecare parte. Se lucrează la drumuri în fiecare zi și se lucrează în ritm alert”.

Primar Lădești, Ion Lixandru (PNL):” Se lucrează intens de vreo lună și ceva. Nu e treaba mea de ce spune Buican că nu se lucrează. Nu știu care e motivul pentru care a postat așa ceva. Din punctul meu de vedere se lucrează intens și bine”.

Primar Roești, Gheoghe Drăghici (PSD): “Se lucrează cu 3-4 echipe, așadar lucrează în draci. A greșit domnul Buican sau nu a fost bine informat. Repet, se lucrează zi – lumină. Cristi cred că a visat. Chiar este o lucrare cu simt de răspundere și foarte bine executată. Echipele de muncitori sunt foarte serioase. Firma a venit cu utilaje multe și cu sute de oameni. Au terminat cu decopertatul în Roești și acum sunt înspre Stănești. Probabil că de luni încep asfaltarea”.

Publicăm mai jos și postarea de pe Facebook a deputatului Buican:

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like