Candidat de tip nou la Slătioara. Vezi cine vrea să rupă monopolul PSD

Candidatul PNL la Primăria comunei Slătioara pentru alegerile anticipate din 27 iunie este inginerul cadastrist, specialist în topometrie, Octavian Constantin Dragu. Lucrează de 17 ani la primăria Berbești, dar este fiu al comunei Slătioara. Are o familie frumoasă, doi copii, și până acum nu a făcut politică. La Berbești a lucrat pentru implementarea unor proiecte pe fonduri europene, iar soția sa lucrează în Slătioara, în mediul privat. A publicat o scrisoare deschisă prin care își manifestă dorința de a candida și de revitaliza Slătioara. Amintim că alegerile anticipate au fost declanșate în comunele vâlcene Slătioara și Scundu pentru că primarii, deși recent aleși în 2020, au pierdut procesele cu Agenția Națională de Integritoate (ANI). La Slătioara, în disprețul oricărei logici, candidatul PSD la primărie este soția fostului primar destituit. Redăm în întregim scrisoarea deschisă a lui Tavi Dragu. 

Dragi slătioreni,

Anul acesta, eu, Dragu Octavian Constantin (Tavi), slătiorean cu idealuri si speranțe la un viitor strălucitpentru comunitatea din care fac parte, am ales săcandidez pentru Primăria Comunei Slătioara. Aici m-am născut, am copilărit, mi-am urmat studiile și aici am ales să rămân.

Experiența de 17 ani în Administrație Publică, precumși numeroasele proiecte de dezvoltare locală șiregională pe care le-am implementat în activitatea mea, mă recomandă în această candidatură! De la bun început am știut cât de greu va fi să duc o luptă cu actualul sistem.

Proiectul care stă la baza candidaturii mele, are ca principiu ideea de parteneriat cu cetățeanul(comunicare și transparență) iar obiectivul principal este BUNĂSTAREA comunității în ansamblul ei! 

În această perioadă mulți locuitori ai comunei noastre, precum și tineri plecați peste hotare pentru o viață maibună, mi-au transmis nenumărate mesaje de încurajareși susținere, fapt ce îmi dă puterea necesară să continuilupta pentru ei, pentru adevărata SCHIMBARE, daraceastă schimbare depinde de alegerile pe care le facemși își are rădăcina în fiecare dintre noi!

Astăzi vin în fața dumneavoastră să vă mulțumescpentru sprijinul moral pe care mi-l oferiți, cu promisiunea că indiferent de cât de mult vor încerca sămă înlăture din această competiție, voi lupta pentrurespectarea legii, a procedurilor, dar mai ales voi luptapentru bunăstarea dumneavoastră și pentru dezvoltareaComunei Slătioara!

Sunt omul faptelor, nu al vorbelor! Sunt omul care, atunci când promite, face! Sunt omul care iubeșteaceastă localitate și care va munci cu toată dăruireapentru ca Slătioara să fie o comună frumoasă, sigură, dezvoltată din toate punctele de vedere, o comună încare toți să fim mândri că suntem acasă! Îmi asumangajamentul de a rămâne integru, în slujbacomunității, dar pentru acest fapt am nevoie de sprijinuldumneavoastră în continuare! 

Va mulțumesc pentru tot și vă cer încredere pentru că se poate si altfel! 

Cu deosebita considerație și respect,

Ing. Dragu Octavian Constantin

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like