Conducerea PSD Râmnicu Vâlcea evaluează rezultatele obținute în fiecare secție de votare

O campanie electorală se pregătește din timp. Practic încep pregătirile imediat după ce s-a finalizat un scrutin. Analiza fiecărei structuri din cadrul unui partid este esențiale pentru ca greșelile din campanie să nu mai fie repetate. Secretarul general al PSD Vâlcea și președinte al organizației municipale, Florian Marin, știe foarte aceste lucruri. Tocmai de aceea, social-democrații au demarat o amplă evaluare a organizației PSD Râmnicu Vâlcea, urmând a lua la “purecat” rezultatele obținute de pesediști în fiecare secție de votare. Evident că acolo unde au obținut un număr mic de voturi se vor lua măsuri.

“Luni, 20 septembrie 2021, Biroul Politic Municipal al PSD Râmnicu Vâlcea a validat 111 adeziuni de noi membri PSD, procedură statutară care trebuia îndeplinită întrucât vâlcenii care au solicitat înscrierea în PSD, au făcut acest lucru în decursul a trei luni, ultima etapă de înscriere fiind chiar săptămâna trecută, când 70 de membri și-au primit carnetele de partid.
Procesul de întărire a Organizației Municipale a PSD va continua, iar în cadrul ședinței Biroului Politic Municipal, ședință condusă de președintele interimar Florian Marin și de președintele Organizației Județene Constantin Rădulescu, s-au adoptat hotărâri importante care țin de:
– continuarea procesului de atragere de noi membri de partid, întărirea organizațiilor la nivelul secțiilor de votare și constituirea structurilor specifice, în formulă completă, precum și analiza activității pe fiecare secție de votare, activitate ce va fi definitivată până la data de 20 octombrie 2021;
– demararea procedurilor interne pentru adunările generale de analiză și alegeri la nivelul structurilor de tineret, pensionari, femei și socialiștii europeni, până la data de 01 noiembrie 2021
Acestea sunt câteva dintre chestiunile organizatorice discutate la această importantă reuniune a social democraților din Râmnicu Vâlcea, următoarea întâlnire urmând să aibă loc până la finalul lunii octombrie, pentru evaluarea stadiului îndeplinirii hotărârilor adoptate” – precizează Florian Marin într-o postare pe Facebook.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like